Maak kennis met de voordelen van ons bureau & vind de beste

Inkoper baan nabij Veldhoven

De juiste inkoop baan vinden kan een zware opdracht zijn, zeker als je niet precies weet waar je moet beginnen. Wij helpen je aan een succesvolle plaatsing als inkoop specialist.

De toegevoegde waarde van een inkoop specialist werving en selectie bureau

Wij hebben Inkoop Vacatures in Veldhoven, maar ook in o.a. Waalre, Gennep, Eindhoven, Putten, Valkenswaard, Boshoven, Dommelen, Hulst, Eersel, Best en andere plaatsen in Nederland.

Werken met een gespecialiseerd werving en selectie bureau kan aanmerkelijke snelheid winst bieden voor inkoopprofessionals die op zoek zijn naar extra mogelijkheden.

inkoop vacatures Veldhoven

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang onze passende inkoop specialist vacatures op maat.

Groot bereik in Veldhoven

Een staat in nauw contact met een groot aantal aan werkgevers uit contrasterende sectoren. Dit betekent dat procurement officers gemakkelijker eventuele werkgevers kunnen vinden die perfect aansluiten bij hun achtergrond en wensen.

Ondersteuning

Het advies van een ervaren recruitmentbureau voor technische inkopers voegt waarde toe die bijdraagt aan een betere kans op succes bij jouw sollicatie. Wij kunnen jou helpen bij het voorbereiden van de sollicitatieprocedure door een inhoudelijke terugkoppeling te geven op jouw cv en sollicitatiebrief en door tips te geven voor het sollicitatiegesprek.

Werkwijze

recruiters gericht op technische procurement, onder meer xentys BV, kunnen ervoor zorgen dat jouw kwaliteiten en persoonlijkheid matchen met de opdrachtgevers {waarin je geïnteresseerd bent|waar je interesse in toont. Dankzij een individuele en gerichte mogelijkheid zullen wij je koppelen aan de goede posities, zodat je een goede band krijgt tussen jou en de opdrachtgever.

Je bespaart tijd

Het vinden van de beste procurement posities en de sollicitatieprocedure kan tijdrovend en moeizaam zijn. Een werving en selectie bureau kan deze zware last van jouw schouders nemen en je assisteren bij het vinden van goede inkoopfuncties en opdrachtgevers. Zo kan jij je focussen op andere essentiële taken terwijl inkoop-vacatures.nl op zoek gaat naar jouw extra baan.

Mogelijkheden & ontwikkeling

Als bureau met  veel ervaring kunnen wij je beroepsopleidingen en cursussen aanbevelen om jouw vakkundigheid op te bouwen. Dit zal niet alleen resulteren in een extra baan, maar daar komt bij jouw mogelijkheden op veel successen in de toekomst verbeteren.  

Het beste resultaat

Dankzij onze geweldige onderhandelingsvaardigheden, kennis van de arbeidsmarkt voor procurement officers en veel ervaring in salarisonderhandelingen streeft inkoop-vacatures.nl naar het maximaal haalbare resultaat. We zorgen voor het maximaliseren van jouw salaris in een versneld mogelijkheid, zodat jij je kunt richten op andere zaken en zeker bent van goed aanbod.

Bekijk de nieuwste inkoop posities

Onze openstaande banen in Veldhoven wisselen snel. Daarom raden wij aan je gegevens via het inschrijfformulier achter te laten. Wij zorgen dat jij altijd als eerste op de hoogte wordt gebracht van onze nieuwste procurement officers functies in Veldhoven of andere plaatsen.

Contactformulier

Ontvang inkoopvacatures formulier (#3)
Inkoop Vacature Strategisch Inkoper

Meest gestelde vragen

De beste inkooppositie vinden kan een zware opdracht zijn, vooral als je niet zeker weet waar je moet starten. Met een goede planning en uitgebreid onderzoek kan je de procurementpositie vinden die aansluit bij jouw capaciteiten en salariswens. Als je extra vacatures hebt gevonden die aan jouw wensen & eisen voldoen, is het belangrijk om een actuele cv en motivatiebrief samen te stellen en je passend voor te bereiden op het gesprek. Mocht je het moeilijk vinden om zelf een nieuwe {uitdaging|uitdagende baan te vinden kan inkoop-vacatures.nl als inkoop recruitment bureau, gericht op techniek, uitkomst bieden.

Bij publieke inkopen zijn overheidsinstanties, onder meer provincies, steden, de nationale overheid en andere instanties betrokken. Meestal zijn de doelstellingen van deze instanties gericht op het gebied van verduurzamen, het bieden van werkgelegenheid en het stimuleren van de lokale economie. 

Bij tijdelijke dienstverbanden wordt de inkoop specialist voor een overeengekomen periode ingezet, daarentegen wordt bij een vast dienstverband de inkoop specialist voor onbepaalde tijd wordt ingezet.

Interim inkoopbanen zijn contracten voor tijdelijke duur waarbij een inkoop specialist wordt ingeschakeld om een specifieke opdracht uit te voeren, onder meer een {inkoop}project, een zieke werknemer vervangen of een plotselinge piekbelasting. In vergelijking met {inkoop}functies in vast dienstverband, die doelstellingen en samenwerkingsverbanden voor langere termijn hebben, hebben deze interimfuncties beperkte tijdschema’s en doelstellingen die {vooraf|voorafgaand zijn vastgesteld.

Er zijn tal vormen van inkoop binnen ondernemingen zoals je wellicht al weet. De vormen die het vaakst voorkomen zijn operationele-, strategische-, tactische-, projectinkoop en contractmanagement. De contrasterende vormen van inkoop hebben contrasterende doelstellingen en werken samen om ervoor te zorgen dat de inkoop inspanningen van een bedrijf productief en kostenefficiënt zijn.

Operationele inkoop betekent het segment van de inkoopprocedure dat een focus heeft op de dagelijkse aankopen van producten of goederen en diensten die nodig zijn voor {bedrijfsactiviteiten|de voortgang van een organisatie. Het omvat beslissingen over leveranciers, het onderhandelen over overeenkomsten, het plaatsen van bestellingen, het aanvaarden van leveringen en het controleren van de voorraad. 

De praktijk van strategische inkoop is gericht op het selecteren van leveranciers die op lange termijn waarde kunnen toevoegen aan de organisatie, zoals kostenbesparingen, innovatie en samenwerking met externe klanten/leveranciers. Het is de bedoeling om dit in de praktijk af te stemmen op de strategie van de organisatie en duurzaam contact met leveranciers te onderhouden.

De dagelijkse aankopen strategisch beheren, relaties met leveranciers onderhouden en werken aan het snel en efficiënt bereiken van inkoopdoelstellingen. Dat is de onderliggende doelstelling van tactische inkoop, die gericht is op het bereiken van organisatiedoelstellingen op korte tot middellange termijn.

Projectinkoop richt zich op het selecteren van leveranciers voor specifieke projecten en het opnemen van inkoopactiviteiten in de projectplanning om de inkoopactiviteiten die nodig zijn voor individuele projecten te beheren. 

 Contractbeheer of contractmanagement omvat het toezicht op de voortgang van een contract vanaf de totstandkoming tot de voltooiing ervan. Dit omvat het nauwgezet volgen van de prestaties, het opstellen van contractverlengingen en -wijzigingen en het oplossen van eventuele geschillen.

Onze klanten en netwerk

Door de jaren heen hebben we een heel groot netwerk opgebouwd aan klanten.

"Kies een inkooppositie dat aansluit bij jouw vaardigheden!"

Voordat je op zoek gaat naar de best passende inkoop specialist positiein Veldhoven , is het  uiteraard zinvol je talenten en persoonlijkheid te evalueren. Welke inkoopfuncties en -vaardigheden passen het beste bij jouw kwalificaties en achtergrond?

Let op jouw inkoopvaardigheden en -vaardigheden, zoals inzicht in het maken van deals, vaardigheid in het beheer van leveranciers, begrip van contractafspraken, denken op strategisch niveau en kostenbeoordeling. Denk ook aan jouw zachte vaardigheden, zoals kennis, synergie en probleemoplossing, die allemaal nodig zijn voor inkoopfuncties. Door je te verdiepen in je talenten en capaciteiten kun je gericht zoeken naar geschikte inkoopfuncties.
Als je op zoek bent naar een geschikte inkoopbaan, is het belangrijk om te begrijpen welke soorten functies in het vakgebied het beste bij je passen. Het inkoopgebied kent bijvoorbeeld verschillende specialiteiten, zoals operationele inkoop, junior inkoop, strategisch inkopers en een category manager. Stel een lijst samen van inkoopfuncties die passen bij jouw capaciteiten, leervermogen en interesses. Het is noodzakelijk om te onthouden dat er talloze verschillende soorten banen in de inkoopvoorzieningen zijn; zorg er dus voor dat je wat tijd neemt om te ontdekken welke het beste bij jouw gegevens passen. Het identificeren van de voor jou relevante onderdelen binnen het vakgebied inkoop zal je helpen jouw kennis en vaardigheden volledig te benutten om een succesvolle carrière op dit specifieke gebied te bouwen.

De waarde van inkoopprofessionals voor organisaties

Inkoopprofessionals hebben een essentiële rol in de supply chain binnen organisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het kiezen van de beste aanbieders, het bedingen van aanvaardbare voorwaarden en het verhogen van de waarde van de uitgaven voor de vereniging. Daarnaast zoek je als inkoper samenwerkingen op met multidisciplinaire teams om zo het verschil te maken. Krachtige acquisitie leidt niet alleen tot geld besparen, maar ook de aard van producten en diensten vergroten en de algemene prestatie van de organisatie verbeteren.

Ontmoet het team

Maarten Smits - eigenaar inkoop-vacatures.nl

Maarten Smits

Eigenaar en consultant

Adriaan Recruitment Consultant

Adriaan Brok

Recruitment Consultant

Martin Havelka Inkoop Vacatures

Martin Havelka

Chief of Technology

Wil je gegerandeerd en succesvol bemiddeld worden?

Inkoop-vacatures.nl is een online merk van Xentys BV: een recruitment bureau met jarenlange ervaring in de inkoop branche en dat zich gespecialiseerd heeft in technische inkoopposities. Wij hebben doorlopend de leukste en meest uitdagende vacatures voor inkoopprofessionals beschikbaar.