Maak kennis met alle voordelen van inkoop-vacatures.nl & vind de leukste

Inkoop vacatures in Amsterdam

De ideale inkoop vacature vinden kan een moeilijke opdracht zijn, met name als je niet zeker weet waar je op moet letten. Wij helpen je aan de succesvolle plaatsing als inkoop specialist.

De voordelen van een inkoop specialist headhunter

Wij bieden Inkoop Vacatures in Amsterdam, maar ook in bijvoorbeeld Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Abcoude, Weesp, Oostzaan, Halfweg, Zaanstad en de rest van Nederland.

Gebruik maken van een gespecialiseerd headhunter kan flinke toegevoegde waarde bieden voor inkoopprofessionals die op zoek zijn naar supplementaire mogelijkheden.

inkoop vacatures Amsterdam

Ook benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Laat dan direct je gegevens achter en ontvang onze passende inkoop specialist vacatures op maat.

Groot netwerk in Amsterdam

Een staat in nauw contact met een breed scala aan werkgevers uit afwijkende sectoren. Dit betekent dat inkoop professionals sneller en gemakkelijker eventuele werkgevers kunnen vinden die aansluiten bij hun ervaring en doelstellingen.

Ondersteuning

Voor een betere kans op succes bij jouw sollicitatie, voegt het advies van een recruitment bureau met ervaring voor technisch inkopers waarde toe. Wij helpen je met de voorbereiding van de sollicitatieprocedure door waardevolle feedback te geven op jouw cv en sollicitatiebrief. Daarbij geven we ook nog tips voor het sollicitatiegesprek.

Aanpak

recruitment bureaus gericht op technische inkoop, bijv xentys BV, zorgen ervoor dat jouw vaardigheden en persoonlijkheid matchen met de opdrachtgevers {waarin je geïnteresseerd bent|waar je interesse in toont. Met een persoonlijke en gerichte handelwijze zullen wij je koppelen aan de foutloze banen, zodat je een goede band krijgt tussen jou en de opdrachtgever.

Je bespaart tijd

Het vinden van de beste inkoop banen en het toesturen van jouw sollicitatie kan veel tijd in beslag nemen en vermoeiend zijn. Een headhunter kan deze last van jouw schouders nemen en je ondersteunen met het vinden van foutloze functies en opdrachtgevers. Zo kun jij je volledig richten op andere essentiële taken terwijl wij op zoek gaan naar jouw supplementaire baan.

Mogelijkheden & ontwikkeling

Indien ervaren bureau kunnen wij je opleidingen en cursussen aanraden om jouw vakkundigheid verder op te bouwen. Dit zal niet alleen leiden tot een supplementaire baan, maar daar komt bij jouw mogelijkheden op succes in de nabije toekomst vergroten.  

Maximaal resultaat

Dankzij bij ons bekende uitstekende onderhandelingsvaardigheden, vergaande kennis van de arbeidsmarkt voor inkoop professionals en ervaring met salarisonderhandelingen streeft inkoop-vacatures.nl naar het beste resultaat. Wij streven naar het maximaliseren van jouw salaris in een versneld handelwijze, zodat jij je kunt richten op andere bezigheden en vooral zeker bent van netjes aanbod.

Bekijk de nieuwste inkoop banen in Amsterdam

Onze openstaande banen in Amsterdam wisselen doorlopend. Daarom is het een goed idee je persoonlijke gegevens via het inschrijfformulier bij ons in te vullen. Dan zorgen wij dat jij altijd snel op de hoogte wordt gebracht van onze nieuwste inkoop professionals banen in Amsterdam of andere plaatsen.

Contactformulier

Ontvang inkoopvacatures formulier (#3)
Inkoop Vacature Strategisch Inkoper

Veel gestelde vragen

De beste inkooppositie vinden kan een lastige opdracht zijn, zeker wanneer je niet weet waar je zou moeten beginnen. Met een foutloze planning en uitgebreid onderzoek kun je de inkooppositie vinden die aansluit bij jouw capaciteiten en salariswens. Indien je supplementaire vacatures hebt ontdekt die aan jouw wensen voldoen, is het belangrijk om een actuele cv en sollicitatiebrief samen te stellen en je juist voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Indien je het lastig vindt om zelf een nieuwe {uitdaging|uitdagende baan te vinden kunnen we als recruitment bureau, met een focus op techniek, een goede uitkomst bieden.

Voor publieke inkopen zijn overheidsinstanties, bijv steden, provincies, de nationale overheid en andere instanties betrokken. Meestal zijn hun doelstellingen gericht op het gebied van verduurzaming, het bieden van werkgelegenheid in de regio en het stimuleren van de lokale (of regionale) economie. 

Bij een tijdelijk dienstverband wordt de inkoop specialist voor een bepaalde periode ingehuurd, terwijl bij een vast dienstverband de inkoop specialist voor onbepaalde tijd wordt ingehuurd.

Interim inkoopfuncties zijn contracten voor tijdelijke duur waarbij een inkoop specialist wordt ingeschakeld om een specifieke taak uit te voeren, bijv een {inkoop}project, het vervangen van een zieke werknemer of een plotselinge hoge workload. In vergelijking met vaste inkoopfuncties, die doelstellingen en samenwerkingsverbanden voor lange termijn hebben, hebben interimfuncties beperkte tijdschema’s en doelstellingen die {vooraf|voorafgaand vastgesteld zijn.

Er bestaan heel veel vormen van inkoop binnen organisaties zoals je misschien al weet. De vormen die het meest voorkomen zijn operationele inkoop, strategische inkoop, tactische inkoop, project-inkoop en contractmanagement. De afwijkende vormen van inkoop hebben afwijkende doelstellingen en werken samen om ervoor te zorgen dat de inkoop inspanningen van een organisatie productief en kostenefficiënt zijn.

Operationeel inkopen is het segment van de inkoopprocedure dat een focus heeft op de dagelijkse aankopen van goederen en ondernemingen die nodig zijn voor {bedrijfsactiviteiten|de voortgang van een onderneming. Operationeel inkopen omvat beslissingen over leveranciers, het onderhandelen over overeenkomsten, het plaatsen van bestellingen, het aanvaarden van leveringen en het controleren van de strategische voorraad. 

De praktijk van strategische inkoop is gericht op het selecteren van leveranciers die op lange termijn waarde kunnen toevoegen aan de organisatie, zoals kostenbesparingen, innovatie en samenwerking met externe klanten/leveranciers. Het is de bedoeling om dit in de praktijk af te stemmen op de strategie van de organisatie en duurzaam contact met leveranciers te onderhouden.

De dagelijkse aankopen strategisch beheren, relaties met leveranciers onderhouden en werken aan het snel en efficiënt bereiken van inkoopdoelstellingen. Dat is de onderliggende doelstelling van tactische inkoop, die gericht is op het bereiken van organisatiedoelstellingen op korte tot middellange termijn.

Projectinkoop richt zich op het selecteren van leveranciers voor specifieke projecten en het opnemen van inkoopactiviteiten in de projectplanning om de inkoopactiviteiten die nodig zijn voor individuele projecten te beheren. 

 Contractbeheer of contractmanagement omvat het toezicht op de voortgang van een contract vanaf de totstandkoming tot de voltooiing ervan. Dit omvat het nauwgezet volgen van de prestaties, het opstellen van contractverlengingen en -wijzigingen en het oplossen van eventuele geschillen.

Ons netwerk en klanten

Door de jaren heen hebben we een heel groot netwerk opgebouwd aan klanten.

"Kies een inkooppositie dat aansluit bij jouw vaardigheden!"

Voordat je begint met zoeken naar de best passende inkoop specialist functiein Amsterdam , is het  natuurlijk goed jezelf te evalueren. Welke inkoopfuncties en -vaardigheden sluiten het best aan bij jouw eravring en achtergrond?

Let op jouw inkoopvaardigheden en -vaardigheden, zoals inzicht in het maken van deals, vaardigheid in het beheer van leveranciers, begrip van contractafspraken, denken op strategisch niveau en kostenbeoordeling. Denk ook aan jouw zachte vaardigheden, zoals kennis, synergie en probleemoplossing, die allemaal nodig zijn voor inkoopfuncties. Door je te verdiepen in je talenten en capaciteiten kun je gericht zoeken naar geschikte inkoopfuncties.
Als je op zoek bent naar een geschikte inkoopbaan, is het belangrijk om te begrijpen welke soorten functies in het vakgebied het beste bij je passen. Het inkoopgebied kent bijvoorbeeld verschillende specialiteiten, zoals operationele inkoop, junior inkoop, strategisch inkopers en een category manager. Stel een lijst samen van inkoopfuncties die passen bij jouw capaciteiten, leervermogen en interesses. Het is noodzakelijk om te onthouden dat er talloze verschillende soorten banen in de inkoopvoorzieningen zijn; zorg er dus voor dat je wat tijd neemt om te ontdekken welke het beste bij jouw gegevens passen. Het identificeren van de voor jou relevante onderdelen binnen het vakgebied inkoop zal je helpen jouw kennis en vaardigheden volledig te benutten om een succesvolle carrière op dit specifieke gebied te bouwen.

De waarde van inkoopprofessionals voor organisaties

Inkoopprofessionals hebben een essentiële rol in de supply chain binnen organisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het kiezen van de beste aanbieders, het bedingen van aanvaardbare voorwaarden en het verhogen van de waarde van de uitgaven voor de vereniging. Daarnaast zoek je als inkoper samenwerkingen op met multidisciplinaire teams om zo het verschil te maken. Krachtige acquisitie leidt niet alleen tot geld besparen, maar ook de aard van producten en diensten vergroten en de algemene prestatie van de organisatie verbeteren.

Ontmoet het team

Maarten Smits - eigenaar inkoop-vacatures.nl

Maarten Smits

Eigenaar en consultant

Adriaan Recruitment Consultant

Adriaan Brok

Recruitment Consultant

Martin Havelka Inkoop Vacatures

Martin Havelka

Chief of Technology

Wil je gegerandeerd en succesvol bemiddeld worden?

Inkoop-vacatures.nl is een online merk van Xentys BV: een recruitment bureau met jarenlange ervaring in de inkoop branche en dat zich gespecialiseerd heeft in technische inkoopposities. Wij hebben doorlopend de leukste en meest uitdagende vacatures voor inkoopprofessionals beschikbaar.