Ontdek alle voordelen van inkoop-vacatures.nl & vind de leukste

Inkoop vacatures Diemen

De juiste inkoop vacature vinden kan een zware opdracht zijn, met name als je niet exact weet waar je moet beginnen. Wij helpen je aan een mooie baan als inkoper.

De toegevoegde waarde van een inkoper werving en selectie bureau

Wij hebben Inkoop Vacatures in Diemen, maar ook in o.a. Amsterdam, Weesp, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Amstelveen, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Monnickendam, Vinkeveen, Uithoorn en de rest van Nederland.

Gebruik maken van een gespecialiseerd werving en selectie bureau kan behoorlijke toegevoegde waarde bieden voor inkoopprofessionals die op zoek zijn naar bijkomende kansen.

inkoop vacatures Diemen

Ook benieuwd wat ons recruitment bureau voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang onze passende inkoper vacatures op maat.

Groot bereik in Diemen

Een staat in nauw contact met een breed scala aan werkgevers uit afwijkende sectoren. Dit betekent dat inkoop professionals sneller en gemakkelijker eventuele werkgevers kunnen vinden die perfect aansluiten bij hun achtergrond en doelstellingen.

Ondersteuning

Voor een betere kans op slagen van jouw sollicitatie, voegt het advies van een ervaren recruitmentbureau voor technische inkoop professionals waarde toe. Inkoop-vacatures.nl kan je helpen met de voorbereiding van de sollicitatieprocedure door inhoudelijke feedback te geven op jouw cv en sollicitatiebrief. Daarbij geven wij ook nog tips voor het gesprek.

Benadering

recruitment bureaus gericht op technische inkoop, zoals xentys BV, kunnen ervoor zorgen dat jouw vaardigheden en persoonlijkheid matchen met de werkgevers {waarin je geïnteresseerd bent|waar je interesse in hebt. Dankzij een persoonlijke en gerichte handelwijze zullen wij je koppelen aan de correcte vacatures, zodat je een succesvolle band krijgt tussen jou en de opdrachtgever.

Je bespaart tijd

De zoektocht naar het vinden van de best passende inkoop vacatures en het indienen van jouw sollicitatie kan tijdrovend en moeizaam zijn. Een werving en selectie bureau kan deze last van jouw schouders nemen en je helpen met het vinden van correcte inkoopfuncties en werkgevers. Zo kan jij je volledig focussen op andere belangrijke taken terwijl wij op zoek gaan naar jouw bijkomende baan.

Ontwikkeling

Wanneer ervaren bureau kunnen wij je beroepsopleidingen en cursussen aanraden om jouw vakkundigheid naar een hoger niveau te krijgen. Dit zal niet alleen resulteren in een bijkomende baan, maar bovendien jouw kansen op veel successen in de toekomst perfectioneren.  

Het beste rendement

Dankzij bij ons bekende perfecte onderhandelingsvaardigheden, vergaande kennis van de arbeidsmarkt voor inkoop professionals en veel ervaring met salarisonderhandelingen streven wij naar het beste resultaat. We streven naar een maximalisatie van jouw salaris in een versneld handelwijze, zodat jij je kunt richten op andere taken en zeker bent van netjes aanbod.

Bekijk onze nieuwste inkoop vacatures in Diemen

Onze openstaande vacatures in Diemen wisselen snel. Daarom raden wij aan je persoonlijke gegevens via het inschrijfformulier achter te laten. Dan zorgen wij dat jij altijd direct op de hoogte wordt gebracht van onze nieuwste inkoop professionals functies in Diemen of andere locaties.

Contactformulier

Ontvang inkoopvacatures formulier (#3)
Inkoop Vacature Strategisch Inkoper

Meest gestelde vragen

De beste inkoopbaan vinden kan een tijdrovende opdracht zijn, vooral als je niet zeker weet waar je zou moeten beginnen. Met een correcte planning en uitgebreid onderzoek kan je de inkooppositie vinden die aan zou moeten sluiten bij jouw kwaliteiten en salariseis. Wanneer je bijkomende vacatures hebt ontdekt die aan jouw wensen voldoen, is het essentieel om een actuele cv en sollicitatiebrief op te stellen en je passend voor te bereiden op het gesprek. Mocht je het lastig vinden om zelf een nieuwe {uitdaging|uitdagende baan te vinden kan inkoop-vacatures.nl als inkoop recruitment specialist, gericht op technische professionals, uitkomst bieden.

Bij publieke inkopen zijn overheidsinstanties, zoals provincies, steden, de nationale overheid en andere instanties betrokken. Over het algemeen zijn hun doelstellingen gericht op het gebied van verduurzamen, het bieden van werkgelegenheid in de regio en het stimuleren van de lokale (en regionale) economie. 

Bij tijdelijke dienstverbanden wordt de inkoper voor een bepaalde periode ingehuurd, daarentegen wordt bij een vast dienstverband de inkoper voor onbepaalde tijd wordt ingehuurd.

Interim inkoopfuncties zijn tijdelijke contracten waarbij een inkoper wordt ingeschakeld om een specifieke opdracht uit te voeren, zoals een {inkoop}project, het vervangen van een zieke werknemer of een plotselinge hoge workload. Vergeleken met vaste functies, die doelstellingen en samenwerkingsverbanden op lange termijn hebben, hebben deze interimfuncties beperkte tijdschema’s en doelstellingen die {vooraf|voorafgaand aan de opdracht zijn vastgesteld.

Er bestaan heel veel vormen van inkoop binnen organisaties zoals je misschien al weet. De meest voorkomende vormen zijn operationele inkoop, strategische inkoop, tactische inkoop, project-inkoop en contractmanagement. De afwijkende vormen van inkoop hebben afwijkende doelstellingen en werken samen om ervoor te zorgen dat de inkoop inspanningen van een bedrijf productief en kostenefficiënt zijn.

Operationele inkoop betekent het aspect van de inkoopprocedure dat zich concentreert op de dagelijkse aankopen van goederen en diensten die nodig zijn voor {bedrijfsactiviteiten|de voortgang van een onderneming. Operationeel inkopen omvat het beslissen over leveranciers, onderhandelingen over overeenkomsten, het plaatsen van inkooporders, het aanvaarden van leveringen en het controleren van de voorraad. 

De praktijk van strategische inkoop is gericht op het selecteren van leveranciers die op lange termijn waarde kunnen toevoegen aan de organisatie, zoals kostenbesparingen, innovatie en samenwerking met externe klanten/leveranciers. Het is de bedoeling om dit in de praktijk af te stemmen op de strategie van de organisatie en duurzaam contact met leveranciers te onderhouden.

De dagelijkse aankopen strategisch beheren, relaties met leveranciers onderhouden en werken aan het snel en efficiënt bereiken van inkoopdoelstellingen. Dat is de onderliggende doelstelling van tactische inkoop, die gericht is op het bereiken van organisatiedoelstellingen op korte tot middellange termijn.

Projectinkoop richt zich op het selecteren van leveranciers voor specifieke projecten en het opnemen van inkoopactiviteiten in de projectplanning om de inkoopactiviteiten die nodig zijn voor individuele projecten te beheren. 

 Contractbeheer of contractmanagement omvat het toezicht op de voortgang van een contract vanaf de totstandkoming tot de voltooiing ervan. Dit omvat het nauwgezet volgen van de prestaties, het opstellen van contractverlengingen en -wijzigingen en het oplossen van eventuele geschillen.

Ons netwerk en klanten

Door de jaren heen hebben wij een heel groot netwerk opgebouwd aan klanten.

"Kies een inkooppositie dat aansluit bij jouw vaardigheden!"

Voordat je start met zoeken naar de perfecte inkoper baan, is het  uiteraard goed je talenten en persoonlijkheid te evalueren. Welke inkoopfuncties en -vaardigheden sluiten het best aan bij jouw eravring en achtergrond?

Let op jouw inkoopvaardigheden en -vaardigheden, zoals inzicht in het maken van deals, vaardigheid in het beheer van leveranciers, begrip van contractafspraken, denken op strategisch niveau en kostenbeoordeling. Denk ook aan jouw zachte vaardigheden, zoals kennis, synergie en probleemoplossing, die allemaal nodig zijn voor inkoopfuncties. Door je te verdiepen in je talenten en capaciteiten kun je gericht zoeken naar geschikte inkoopfuncties.
Als je op zoek bent naar een geschikte inkoopbaan, is het belangrijk om te begrijpen welke soorten functies in het vakgebied het beste bij je passen. Het inkoopgebied kent bijvoorbeeld verschillende specialiteiten, zoals operationele inkoop, junior inkoop, strategisch inkopers en een category manager. Stel een lijst samen van inkoopfuncties die passen bij jouw capaciteiten, leervermogen en interesses. Het is noodzakelijk om te onthouden dat er talloze verschillende soorten banen in de inkoopvoorzieningen zijn; zorg er dus voor dat je wat tijd neemt om te ontdekken welke het beste bij jouw gegevens passen. Het identificeren van de voor jou relevante onderdelen binnen het vakgebied inkoop zal je helpen jouw kennis en vaardigheden volledig te benutten om een succesvolle carrière op dit specifieke gebied te bouwen.

De waarde van inkoopprofessionals voor organisaties

Inkoopprofessionals hebben een essentiële rol in de supply chain binnen organisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het kiezen van de beste aanbieders, het bedingen van aanvaardbare voorwaarden en het verhogen van de waarde van de uitgaven voor de vereniging. Daarnaast zoek je als inkoper samenwerkingen op met multidisciplinaire teams om zo het verschil te maken. Krachtige acquisitie leidt niet alleen tot geld besparen, maar ook de aard van producten en diensten vergroten en de algemene prestatie van de organisatie verbeteren.

Ontmoet het team

Maarten Smits - eigenaar inkoop-vacatures.nl

Maarten Smits

Eigenaar en consultant

Adriaan Recruitment Consultant

Adriaan Brok

Recruitment Consultant

Martin Havelka Inkoop Vacatures

Martin Havelka

Chief of Technology

Wil je gegerandeerd en succesvol bemiddeld worden?

Inkoop-vacatures.nl is een online merk van Xentys BV: een recruitment bureau met jarenlange ervaring in de inkoop branche en dat zich gespecialiseerd heeft in technische inkoopposities. Wij hebben doorlopend de leukste en meest uitdagende vacatures voor inkoopprofessionals beschikbaar.