Maak kennis met de voordelen van inkoop-vacatures.nl & vind de beste

Inkoper baan Gennep (Noord-Brabant)

De juiste inkoop vacature vinden kan een zware opdracht zijn, zeker als je niet exact weet waar je op moet letten. Wij helpen je aan een mooie uitdaging als inkoper.

De voordelen van een inkoper headhunter

Wij bieden Inkoop Vacatures in Gennep, maar ook in o.a. Putten, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Hulst, Valkenswaard, Heeze, Nuenen, Dommelen, Boshoven en de rest van Nederland.

Werken met een gespecialiseerd headhunter kan merkbare snelheid winst bieden voor inkoopprofessionals die op zoek zijn naar nieuwe kansen.

inkoop vacatures Gennep

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat direct je gegevens achter en ontvang passende inkoper vacatures op maat.

Gigantisch netwerk in Gennep

Een staat in nauw contact met een groot aantal aan werkgevers uit gemengde sectoren. Dit betekent dat procurement officers gemakkelijker potentiële werkgevers kunnen vinden die perfect aansluiten bij hun ervaring en doelstellingen.

Ondersteuning

Voor een betere kans op slagen van jouw sollicitatie, voegt het advies van een ervaren recruitmentbureau voor technisch inkopers waarde toe. Wij helpen je met het voorbereiden van de sollicitatieprocedure door waardevolle feedback te geven op jouw cv en sollicitatiebrief en door tips te geven voor het sollicitatiegesprek.

Werkwijze

recruitment agencies gericht op technische inkoop, onder meer xentys BV, kunnen ervoor zorgen dat jouw kwaliteiten en persoonlijkheid matchen met de opdrachtgevers {waarin je geïnteresseerd bent|waar je interesse in toont. Dankzij een persoonlijke en gerichte manier zullen wij je koppelen aan de accurate banen, zodat je een succesvolle band krijgt tussen jou en de opdrachtgever.

Bespaar kostbare tijd

De zoektocht naar het vinden van de best passende inkoop banen en de sollicitatieprocedure kan tijdrovend en moeizaam zijn. Een headhunter kan deze zware last van jouw schouders nemen en je helpen met het vinden van accurate functies en opdrachtgevers. Zo kun jij je focussen op andere essentiële taken terwijl wij op zoek gaan naar jouw nieuwe baan.

Mogelijkheden

Indien agency met  veel ervaring kunnen wij je beroepsopleidingen en studies aanraden om jouw vakkundigheid naar een hoger niveau te krijgen. Dit kan niet alleen resulteren in een nieuwe baan, maar voorts jouw kansen op veel successen in de nabije toekomst verhogen.  

Het beste resultaat

Dankzij onze uitstekende onderhandelingsvaardigheden, kennis van de arbeidsmarkt voor procurement officers en veel ervaring met salarisonderhandelingen streeft inkoop-vacatures.nl naar het maximale resultaat. We streven naar het maximaliseren van jouw nieuwe salaris in een versneld manier, zodat jij je kunt richten op andere bezigheden en vooral zeker bent van passend aanbod.

Bekijk de nieuwste inkoop banen

Onze openstaande vacatures in Gennep wisselen snel. Daarom raden wij aan je persoonlijke gegevens via het formulier in te voeren. Dan zorgen wij dat jij altijd snel op de hoogte wordt gebracht van onze nieuwste procurement officers banen in Gennep of andere plaatsen.

Contactformulier

Ontvang inkoopvacatures formulier (#3)
Inkoop Vacature Strategisch Inkoper

FAQ

De ideale inkoopbaan vinden kan een lastige opdracht zijn, zeker wanneer je niet weet waar je zou moeten starten. Met een accurate planning en uitgebreid onderzoek kun je de inkoopbaan vinden die aansluit bij jouw capaciteiten en salariseis. Indien je nieuwe vacatures hebt gevonden die aan jouw criteria voldoen, is het essentieel om een up-to-date cv en sollicitatiebrief samen te stellen en je netjes voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Mocht je het lastig vinden om zelf een nieuwe {uitdaging|uitdagende functie te vinden kunnen we als inkoop recruitment specialist, met een focus op technische inkopers, uitkomst bieden.

Voor publieke inkopen zijn overheidsinstanties, onder meer provincies, steden, de nationale overheid en andere instanties betrokken. Meestal zijn de doelstellingen van deze instanties gericht op verduurzamen, het bieden van werkgelegenheid en het stimuleren van de lokale (en regionale) economie. 

Bij een tijdelijk dienstverband wordt de inkoper voor een bepaalde periode ingehuurd, daarentegen wordt bij een vast dienstverband de inkoper voor onbepaalde tijd wordt ingehuurd.

Interim inkoopbanen zijn contracten voor tijdelijke duur waarbij een inkoper wordt ingezet om een specifieke taak uit te voeren, onder meer een {inkoop}project, een zieke werknemer vervangen of een onverwachte piekbelasting. Vergeleken met {inkoop}functies in een vast dienstverband, die meer focus en samenwerkingsverbanden voor langere termijn hebben, hebben deze interimposities slechts beperkte tijdschema’s en doelstellingen die {vooraf|voorafgaand aan de opdracht vastgesteld zijn.

Er zijn tal vormen van inkoop binnen organisaties zoals je misschien al weet. De vaakst voorkomende vormen zijn operationele-, strategische-, tactische-, projectinkoop en contractmanagement. De gemengde vormen van inkoop hebben gemengde doelstellingen en werken samen om ervoor te zorgen dat de inkoop inspanningen van een onderneming productief en kostenefficiënt zijn.

Operationele inkoop is het aspect van de inkoopprocedure dat zich concentreert op de dagelijkse aankopen van goederen en diensten die nodig zijn voor {bedrijfsactiviteiten|de voortgang van een bedrijf. Het omvat het beslissen over leveranciers, het onderhandelen over overeenkomsten, het plaatsen van bestellingen, het aanvaarden van leveringen en het managen van de strategische voorraad. 

De praktijk van strategische inkoop is gericht op het selecteren van leveranciers die op lange termijn waarde kunnen toevoegen aan de organisatie, zoals kostenbesparingen, innovatie en samenwerking met externe klanten/leveranciers. Het is de bedoeling om dit in de praktijk af te stemmen op de strategie van de organisatie en duurzaam contact met leveranciers te onderhouden.

De dagelijkse aankopen strategisch beheren, relaties met leveranciers onderhouden en werken aan het snel en efficiënt bereiken van inkoopdoelstellingen. Dat is de onderliggende doelstelling van tactische inkoop, die gericht is op het bereiken van organisatiedoelstellingen op korte tot middellange termijn.

Projectinkoop richt zich op het selecteren van leveranciers voor specifieke projecten en het opnemen van inkoopactiviteiten in de projectplanning om de inkoopactiviteiten die nodig zijn voor individuele projecten te beheren. 

 Contractbeheer of contractmanagement omvat het toezicht op de voortgang van een contract vanaf de totstandkoming tot de voltooiing ervan. Dit omvat het nauwgezet volgen van de prestaties, het opstellen van contractverlengingen en -wijzigingen en het oplossen van eventuele geschillen.

Ons netwerk en klanten

Door de jaren heen hebben wij een heel groot netwerk opgebouwd aan klanten.

"Kies een inkooppositie dat aansluit bij jouw vaardigheden!"

Voordat je aanvangt met zoeken naar de ideale inkoper positie, is het  natuurlijk goed je talenten en persoonlijkheid te evalueren. Welke inkoopfuncties en -vaardigheden passen het beste bij jouw kwalificaties en achtergrond?

Let op jouw inkoopvaardigheden en -vaardigheden, zoals inzicht in het maken van deals, vaardigheid in het beheer van leveranciers, begrip van contractafspraken, denken op strategisch niveau en kostenbeoordeling. Denk ook aan jouw zachte vaardigheden, zoals kennis, synergie en probleemoplossing, die allemaal nodig zijn voor inkoopfuncties. Door je te verdiepen in je talenten en capaciteiten kun je gericht zoeken naar geschikte inkoopfuncties.
Als je op zoek bent naar een geschikte inkoopbaan, is het belangrijk om te begrijpen welke soorten functies in het vakgebied het beste bij je passen. Het inkoopgebied kent bijvoorbeeld verschillende specialiteiten, zoals operationele inkoop, junior inkoop, strategisch inkopers en een category manager. Stel een lijst samen van inkoopfuncties die passen bij jouw capaciteiten, leervermogen en interesses. Het is noodzakelijk om te onthouden dat er talloze verschillende soorten banen in de inkoopvoorzieningen zijn; zorg er dus voor dat je wat tijd neemt om te ontdekken welke het beste bij jouw gegevens passen. Het identificeren van de voor jou relevante onderdelen binnen het vakgebied inkoop zal je helpen jouw kennis en vaardigheden volledig te benutten om een succesvolle carrière op dit specifieke gebied te bouwen.

De waarde van inkoopprofessionals voor organisaties

Inkoopprofessionals hebben een essentiële rol in de supply chain binnen organisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het kiezen van de beste aanbieders, het bedingen van aanvaardbare voorwaarden en het verhogen van de waarde van de uitgaven voor de vereniging. Daarnaast zoek je als inkoper samenwerkingen op met multidisciplinaire teams om zo het verschil te maken. Krachtige acquisitie leidt niet alleen tot geld besparen, maar ook de aard van producten en diensten vergroten en de algemene prestatie van de organisatie verbeteren.

Ontmoet het team

Maarten Smits - eigenaar inkoop-vacatures.nl

Maarten Smits

Eigenaar en consultant

Adriaan Recruitment Consultant

Adriaan Brok

Recruitment Consultant

Martin Havelka Inkoop Vacatures

Martin Havelka

Chief of Technology

Wil je gegerandeerd en succesvol bemiddeld worden?

Inkoop-vacatures.nl is een online merk van Xentys BV: een recruitment bureau met jarenlange ervaring in de inkoop branche en dat zich gespecialiseerd heeft in technische inkoopposities. Wij hebben doorlopend de leukste en meest uitdagende vacatures voor inkoopprofessionals beschikbaar.